Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

26 June 2009

Kasi Lawan Sama Itu Samy Vellu

Bhai...

Kali ni lu mesti kasi hantam betul-betul itu Samy vellu.. Lu jangan lawan itu Timbalan Presiden MIC... tapi lu lawan la itu Presiden punya title... kasi lawan... Samy Vellu sikarang suda kurang power.. sumer worang suda blame sama itu Samy Vellu pasai kalau turuk dalam PRU12..

Ini kali kalu.. lu kasi lawan sampai habis... gua percaya lu boleh menang kalu..

Apa susah.. lu mintak la sama itu Murugiah keluar PPP dan masuk MIC... hahaha... kasi tolong sama lu... sure dia mau punya... lagi pun itu Kayveas suda tada suka sama itu Murugiah... lu tolong sama dier dan dier misti tolong balik sama lu... hahaha

Amacam... ok ka cadangan gua... hahaha

Baca Sini : Subramaniam sedia rebut Timbalan Presiden MIC

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1