Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

21 June 2009

PROTON Yang Gua Kenal Dulu

Dulu Proton (EON) memang boleh salute punya company..

Tiap-tiap kali raya... Proton (EON) akan hantar kad raya kepada alamat pembeli/pemilik kereta Proton.... macam best jer biler dapat kad raya tue... rasa macam dihargai sebagai pembeli/pemilik kereta Proton...

La nie... satu hampeh pon tak pernah sampai... yang sampai.. surat saman atau surat tarik kereta jer.... tak best la camnie...

Kalu Proton nak kekal dalam perniagaan (stay on the business).... Proton kena balik kepada asal (back to basic)... kena ader sentuhan peribadi (personal touch) dengan semua pembeli/pemilik kereta Proton diorang balik.....

Rasanyer tak banyak yang gua/kami (pembeli/pemilik) mahukan daripada Proton... cuma kad ajer... takkan itu pon tak boleh... Proton tak perlu berabis duit buat iklan kat merate media... buang masa dan duit jer... baik jaga hati pembeli/pemilik proton..... baru la terjamin bisnes diorang...

Selalu-selalu la buat roadshow Proton.. pastue bagi pemeriksaan asas kereta percuma.... paling cikai pon bagi ler air bateri sebotol sorang pon dah kira okeh, tak pun bagi sun shade..... bukannyer mahal pon... jaga hati beb... Biler camnie ler baru Proton boleh berkembang bersaing dengan orang lain... sebab orang rasa syok pakai Proton..

Ader dengar ka Proton ooi.... Che Det... cuba lu suruh orang kat Proton baca apa yang gua tuliskan nih...

Baca Sini : Iklan Proton

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1