Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

25 June 2009

Buat Lawak Lagi Harussani Nih...

Bhai Harussani....

Gua hormat lu punya knowledge dalam bidang agama.... (stop).
Tapi.. gua harap dengan ilmu agama yang lu ader tue... lu boleh tau beza halal dengan haram... baik dengan buruk... dosa dengan pahala... syurga dengan neraka.....

Tapi... kalau lu tak dapat bezakan benda nih dengan keilmuan agama yang ada pada lu.... itu gua tak dapat nak tolong la bhai... itu lu kena jawab sendiri la... masuk kubur nanti ... lu sendiri la layan.... gua tak campur....

Nasihat gua.... lu balik rujuk Al Quran dan fahamkan tafsirnya ... dan jangan ikut emosi dan nafsu... ingat... yang halal tetap halal.. yang haram tetap haram... yang makruh tetap makruh.. yang maksiat tetap maksiat... yang dosa tetap dosa... okey... lu kan lagi banyak belajar bab agama nih... Gua cuma belajar kat sekolah Missionary jer.... Brother Vincent dan Brother Paul yang ajar gua.... harap lu paham ler...

Baca Sini : Contohi Parti Cina

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1