Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

19 June 2009

Sesal Dulu Pendapatan

Peribahasa melayu... memang best...

Sedal dulu pendapatan... sesal kemudian tidak berguna... hahahaha... Harapnya janganlah peribahasa ini terkena kepada Parti PAS .. takut kalau jadi camtue... rasanya ramai ahli PAS peringkat bawahan nie berpindah join DAP.... tak percaya cuba la...

Rasanyer setakat nie DAP amat konsisten dalam hubungan diorang dengan UMNO/BN..... diorang memang tak berminat nak berselingkuh dengan UMNO/BN ... biarpun UMNO/BN dah bertelanjang bogel tanpa seurat benang dan menggiurkan didepan mata..

Seks dengan UMNO/BN nie memang tak lebih macam seks dengan pelacur RM15 kat Chow Kit atau Bukit Bintang... pakej RM15 nie stock yang dah takder gigi... hahahaha) .... memang tak best punya... buat apa la ader mangkuk-mangkuk dalam PAS terhegeh-hegeh nak buat seks dengan UMNO/BN nih..... penyakit banyak ooooo.. dari HIV+, AIDS, Gonorhea, Sifilis dan bermacam lagie termasuklah sopak, kudis buta dan nanar.

So.. daripada PAS nak buat seks ngan UMNO/BN... baik la jaga perkahwinan diorang dengan dua bini yang dah ada tue baik baik... Ader dua bini cun, mantop, seksi dan menggiurkan pun masih lagi ader hati mau cari makan luar... bodoh ker apa....

UMNO/BN tue dah macam pelacur tua kerepot, gemuk nak mampus cam Rosmah, tetek selambak tak tentu hala (lemas dengan hantu kopek nanti), bau ketiak masam, mulut penuh sireh dan kapur..... tue lagi yang nak dikejar... pelik sungguh gua...

Jadi nasihat gua.... jagalah dua bini yang halal tue daripada lu berzina dengan pelacur UMNO/BN walaupun pelacur tue dah kenakan mandrem yang paling hebat untuk lu... itu semua penyakit tue....

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1