Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

24 June 2009

PPSMI Tidak Akan Dibatalkan

Percayalah...

Muyhiddin Yassin akan keluar statement kata PPSMI tidak akan dibatalkan... malah masa pengajaran dan pembelajaran Matematik dan Sains dalam Bahasa Inggeris akan ditambah... Masa untuk subjek Bahasa Inggeris juga akan ditambah...

Korang jangan nak melenting plak.... Muhyiddin Yassin kata semua ini hasil daripada perbincangan, dan kajiselidik.... Tapi betul ka ader perbincangan dan kajiselidik....

Bincang dengan sapa... siapa responden kajiselidik tue... takder dengar pun ader audit awam... tak dengan pun ader perbincangan terbuka dengan orang awam.... pelik bin ajaib...

La nie... Muhyiddin Yassin dalam proses nak ubahkan makmal komputer sekolah menjadi makmal bahasa.... errr... ini macam tikus membaiki labu jer... pening sungguh... rakyat nak PPSMI dibubarkan dan dibatalkan.. tapi Muhyiddin Yassin pulak nak teruskan...

Korang tau dak Muhyiddin Yassin nak tambah subjek sastera Inggeris kat sekolah rendah... pada dia inilah penyelesaian terbaik... tapi semua ni ngok punya idea,... bangang nak mampus... Petak kepala budak-budak... Pelajar yang ambik sastera Inggeris kat Tingkatan 6 pun bermasalah... inikan budak sekolah rendah.... bodoh ker aper...

Woi Bangsat... Rakyat nak PPSMI dibatalkan... bukan diperkemaskan.... paham bahasa tak?

Baca Sini : PPSMI siap minggu depan?

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1