Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

17 June 2009

Zain ... Jefri Zain

Saya Zain .... Jefri Zain

Perisik no 1 Malaysia..... hahahaha itu ayat Senator Jins Shamsudin dalam filem Jefri Zain...

La nie PKPM pun nak jadi "spy leman" la pulak... nak siasat kes pembunuhan libatkan VIP kat Pahang.... siapa VIP tue.. siapa yang terbunuh... Takkan Najib Razak kot... takkan yang mati tue Altantuya (Aminah Abdullah)... hehehehe

Berapa banyak la "spy leman" kat 1 Malaysia nih... cukuplah ader ngan SB (Cawangan Khas) dan Perisik Tentera... err... PKPM bayar gaji, elaun dan pangkat la.... siapa yang sponsor... takkan Razak Baginda kot.. hahaha.. Razak Baginda ader kat London la.... Dah dapat PhD...

Kalau benar Razak Baginda yang sponsor... duit mana dier pakai... takkan duit komisyen kapal selam yang Altantuya tuntut tue kot.. hahaha .... Ataupun ader duit komisyen lain yang rakyat tak tau... Fund dari Perimekar ker.. ataupun Satang Jaya... hahaha

Dua syarikat "proksi" nie (Perimekar dan Satang Jaya) memang banyak duit hasil komisyen kat ATM dan PDRM... hahaha

Apa-apa pun.. punya lah takut sampai Hisham auw..auw (Menteri Dalam Negeri) pun nak tangkap ahli PKPM dan letak bawah ISA... hahaha... takkan begitu sekali... apa yang nak disorokkan... kalau betul salah... dakwa jer kat Mahkamah.... errr... atau memang PKPM tue pertubuhan yang betul kot... cabang dari Biro Siasatan Negara (BSN) satu masa dulu... hahaha

SPRM pun dulu sebahagian dari Biro Siasatan Negara (BSN).... hahahah... errr... korang tak tau ker...

Baca Sini : 6 orang kuat PKPM bantu siasatan
Baca Sini : KDN timbang ISA cegah PKPM

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1