Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

30 June 2009

Cakap Juta-Juta

Pergh...

Cayalah... banyak yang Kerajaan Pusat bagi kat orang miskin terutamanya kaum wanita kat Kelantan yer... lebih dari RM80 juta... cayalah.. err... tapi nak tau gak... duit banyak tue sampai ker tak kepada sasaran... atau abis kat Ketua Bahagian, Ketua Cawangan, JKKP dan lain-lain yang sekroni dengannyer? hahahaha...

Kalu betul la pengagihan dier... bak sini gua tengok dier punya "audited account" ... boleh la studi kat mana peginyer duit tue.. betul ker sampai kat sasaran... walaupun gua orang IT.. jangan ingat gua buta kayu bab akaun nih... hahaha

Gua rasa mana diorang ader berani untuk bagi "audited account" tue kat umum untuk buat "check and balance"... sebab diorang tau sure kantoi punya lah... itupun kalau memang ader "audited account".... tapi rasanyer la... mana ader dokumen tue... semua kasi atas angin jer... hahaha... tak percaya... maih kita semua mintak diorang bentangkan dokumen tue.. hahaha... mau tercirit Shahrizat dibuatnyer... hahaha

Lagi satu... kalu setakat cerita jer kat dalam media tapi tanpa bukti "audited account" ... budak OKU pon boleh buat... hahahaha... iyer la... cerita jer lebih... orang cakap... labun jer besor... hahaha tapi... hampeh... takder guna...

Okeh la Shahrizat.. gua percaya sama lu... bak mai tengok itu "audited account" sat... hahahaha

Baca Sini : RM89.8j bantu rakyat miskin

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1