Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

26 June 2009

E-Book Tahun 5

Dah ramai bebudak sekolah tahun 5 kat Terengganu nih yang dapat E-Book hasil program Kerajaan Negeri Terengganu... Ada pro dan ader kontra.... gua setuju dari satu segi pemberian e-book nie.. cuma pada gua la.. perlu ader pemantauan khusus untuk benda nih...
Iyer lah.. benda nih bukan ker barang elektronik... jadi mudah gak nak jahanam.. kalau tak betul jaga..

Tapi semalam bini gua ceriter ader budak tahun 5 yang datang kat Kelas bini gua pasai nak tumpang caj bateri e-book... Bini gua marah kat budak tu... sebab budak tue nak tinggalkan e-book tue nak dicaj kat kelas bini gua tanpa budak tue jaga... itu lah masalahnyer.. kalau hilang ker.. jatuh ker... camana...

Patutnya.. kena banyakkan la soket elektrik kat kelas la dulu supaya senang budak nak caj e-book diorang nih.. ader pulak budak yang dapat e-book tue.. kat romah dier elektrik pun takder... keluarga susah... nih macamana nih.... mana nak caj...

So... gua harap diorang (pihak berwajib) tolong kaji sikit dan tengok mana yang patut diperbetulkan supaya program e-book untuk tahun 5 kat sekolah di Terengganu nih berjalan lancar... itu jer yang gua nak mintak.... takder mender lain lagie...

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1