Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

29 June 2009

Ramai gak pondan kat Malaysia nih

Hahaha...

Tak sangka la.. ramai yang kaki bodek... masalahnyer semua yang kaki bodek tue memang takder telor... orang yang dibodek pon takder telor... macamana nih... ramai gak pondan kat Malaysia nih...

Teruk betul la macam nie... yang lawaknyer... orang yang diajak berdebat tue haram tak berbunyi... awat... bini lu marah ka... hahahaha... Takkan sebagai laki pon lu takut sama bini kot.... ooooo... lupa-lupa... bini lu suka main C4... bukan mercun.. tapi C4... hahaha

Paling lawak gua lihat adalah kumpulan yang merasakan diri diorang professional seperti Pertubuhan Pemikir Profesional Melayu Malaysia,..... kesian la.. dapat ketua (presiden) kayu dan takder telor.. kesian sungguh la.... camana la nak jadi professional nie.. kalau dah takder telor... sure kalau mamat nih jadi konsultan bagi projek gua... gua tengking sekali... sure terkencing tercirit dier... hahahaha .. maybe siap menangis balik bagitau mak bapak dier... hahaha...

Kesian... dapat presiden pondah (mak nyah)... kesian sungguh....

Samer gak ngan Barisan Bertindak Perpaduan Melayu (BBPM)... dapat Ketua Umum pun pondan... susah la... macam mana nak bertindak .. kalau dah pondan (mak nyah).... abis kuat pon boleh layan geng homosek kat Lorong Haji Taib ngan kat Belakang Bangunan Mercedes tue.. hahahaha...

Banyak betul la pondan (mak nyah) kat Malaysia nie... dari PM sampaikan kepada balachi-balachi dan kaki bodek dier... hahaha

Ops... gua termiss.... hahaha... dapat bekas PM pun pondan macam Che Det... hahahaha... samer jer takder telor... hahaha

Baca Sini : Jangan Layan Nik Aziz
Baca Sini : Buang masa debat dengan Nik Aziz

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1