Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

30 June 2009

Makin Bertambah Best

Hahaha...

Seronok sebenarnyer tengok bagaimana kalutnya kumpulan geng-geng mak nyah (pondan) nak cover kelemahan diorang... hahaha... rasanyer dah tak perlu dah nak beli komik dah.. cukup dengan baca akhbar di Malaysia... hahaha... sure boleh gelak terguling-guling kalau kena gayanyer ... hahaha

Gua baca Utusan Malaysia tadi (sori la.. gua dah bertahun tak beli akhbar... sebab semua boleh dapat free kat Internet)... terus gelak sakan... mana kan tidak... kalah majalah MAD, GILA-GILA atau UJANG.. hahahaha... lawak sungguh...

Punya la pengecut dan pondan diorang nih sampaikan ramai yang berkokok macam nak giler ... semua kata jangan la berdebat.. buat masa.. takder faedah... tak menguntungkan... sebenarnya semua diorang nie chicken... pengecut.. takder telor.. dan pondan.. hahahaha

Sampaikan Zambry Kadeer (MB Haram Perak) pun turut sama nak berkokok sama... hahaha.. udah ler tue.. rentikan ler... mike tue udah ler MB Perak Haram... saper nak dengar cakap miker... berapa kerat ler orang UMNO/BN kat Negeri Perak tue yang tinggal lagi... makin mike banyak cakap.. makin getik orang Perak kat mike.. hahaha ..

Hah.. apa kata kita bagi peluang Zambry Kadeer berdebat ngan Nizar Jamaluddin bab isu negeri Perak... amacam .. ader setuju.. atau terkencing tercirit lari... kalau dah geng ngan orang pondan... memang selamanyer pondan...

Noh Omar pun sama gak... kalau dah tau diri tue pondan.. jangan la citer kat orang lain... buat malu jer tujuh lapan keturunan lu jer.. hahahaha...

Baca Sini : Pemimpin Politik & NGO bidas

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1