Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

25 June 2009

Satu Lagi Mangkuk

Bhai...

Lu kalu dengki sama PR pasai control Pulau Pinang.. lu cakap direct saja la... Kenapa lu jeles sama Lim Guan Eng ... Dia Ketua Menteri Pulau Pinang la... atau lu memang harap lu jadi Ketua Menteri Pulau Pinang ka lepas nih...

Jangan mimpi la bhai.... Kalu UMNO/BN memang kat Pulau Pinang nanti... jawatan Ketua Menteri sure diorang kasi kat Parti Gerakan la... Lu UMNO apa ader power... dulu pon takder.. la nie memang la takder... dulu pun takder telor... la ni pun memang takder telor..

So... gua cakap sama lu... baik lu senyap jer... Sebab kalu UMNO/BN menang pun... lu tak akan jadi Ketua Menteri Pulau Pinang... lu kalu mau tipu ka apa ka... cakap sesama UMNO/BN udah ler... jangan kasi tau orang lain... nanti lu jugak yang malu...

Baca Sini : Datuk Azhar Ibrahim Tuduh DAP

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1