Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

25 June 2009

Terancam Mengancam

Muhyiddin Yassin buat lawak la pulak...

Ketua Jabatan Kerajaan tidak perlu merasa terancam kakitangan bawahan kritik... hahaha

Memang la... sejak dari dulu semua orang tahu.... kalau kakitangan bawahan kritik.. alamat kena tukar jabatan la.. tak pon kena cold storage... ataupun paling cikai sekali... kena pecat... macam la orang tak tau...

Podah ler Ketua Jabatan nak dengar kritikan orang bawahan dier.. cuba cek kat sekolah... Pengetua, Guru Besar dan Penolong Kanan mana ader siapa berani kritik.. kalau kritik siap ler... alamat takder ler kenaikan pangkat... gaji melintang menegak... dan jangan mimpi la nak dicadangkan jadi Guru Cemerlang... JUSA jauh sekali..

Semua orang tahu yang Ketua Jabatan suka guna akta ISA (ikut suka aku) dalam pentadbiran dier... tanya la kakitangan kerajaan... jamin 99% akan setuju apa yang gua tulis nih...

Podah la Muhyiddin Yassin...

Baca Sini : Jangan rasa terancam jika kakitangan bawahan kritik

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1