Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

16 June 2009

Tutup Bangkai Dengan Saputangan

Lawak sungguh pekeliling kerajaan mengenai larangan capaian terus ke Internet melalui modem persendirian bagi kakitangan awam... Sampai begitu sekali takutnya diorang... hahaha

Baik letakkan isu ini bawah ISA.. baru ler mengancam... hahaha..

Zaman sekarang nie orang semua ader "mobile internet" sama ada melalui USB Modem Berukband ataupun melalui telefon 3G... mudah dan cepat... sampaikan dalam Parlimen pun orang boleh guna twitter...

Rasanyer lagi bagus kalau kerajaan UMNO/BN paksa kakitangan awam cuma pakai telefon selular jenis lama... yang ada cuma fungsi SMS jer.... baru la bagus... hahaha... bodo nak mampus..

Baca Sini : Penjawat awam dilarang guna modem untuk capaian terus Internet

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1