Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

05 January 2021

Kerjasama BN - PH Satu Kerja Bodoh

Bhai/DeeDee semua..

Gua tatau la aper yang ader dalam kepala pimpinan PH nih... tapi gua boleh agak aper yang ader dalam kepala pimpinan BN.... 

Dalam kepala pimpinan BN... terutamanya UMNO... depa nakkan kuasa... dengan kuasa ... segala kes jenayah dan salahguna kuasa yang pernah mereka buat dapat ditutup... dan dengan kuasa mereka boleh terus mengaut laba dan keuntungan sampai bila-bila...

Sebab itu la pimpinan BN akan sanggup deal dengan siapa sahaja termasuklah PAS... Hahaha

Tapi... takkan la perangai BN (terutamanya UMNO) nih PH nak ikut... Takkan la kot... Takkan la bodoh sangat pimpinan PH yang boleh nak deal ngan BN (UMNO) pasai nak dapat kuasa....

Walhal semua tahu BN (UMNO) nih memang carik peluang ja.. janji untung kat diorang.. janji diorang boleh terus kekal berkuasa...

Takkan la kerana kebulur nak jadi PM dan berjawatan Menteri bagai... sanggup jadi bodoh dan membodohkan diri deal ngan UMNO ... itu bodoh namanya... semata-masa habuan kecil yang dicari... Tapikan.... kalu PH bekerjasama dengan BN (UMNO)... gua adalah orang pertama yang akan maki hamun PH...

Gua orang pertama yang akan tunjuk jari tengah dengan Anwar Ibrahim.... itu pasti...

Huhuhu



No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1