Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

29 January 2021

5725 Kes? Strategi Mengolah Persetujuan

Bhai/DeeDee semua...

Gua takmo nak ulas panjang kali ni... tapi seperti apa yang gua dah tulis sebelum ni... gua kata yang ini semua aderlah satu "Strategi Mengolah Persetujuan" semata-mata... tak lebih dari itu... 

Sebab apa...

Sebab kalu depa keluarkan bilangan kes yang menurun... dan makin menurun.. maka YDP Agong sudah takder alasan lagi untuk tamatkan perintah Proklamasi Darurat 2021 .... dah takder point lagi Muhyiddin Yasin nak selamatkan diri berlindung balik Proklamasi Darurat 2021...

So... Takkan la Muhyiddin Yasin nak risikokan kedudukan dier...  bab dier ader deal aper ntah ngan YDP Agong itu gua tatau... sebab gua takder dalam meeting tue... Hahaha... tapi gua percaya... takder satu benda yang takder deal... mesti ader tak banyak sikit... aper benda tue... wallahuaklam... your guess is not much better than mine...

Hahaha.... So... selepas cecah 5725 kes baharu nih... aperkah nombor lain yang akan keluar?? Aperkah akan cecah 8000 sebelum habis February... hahaha.... atau masuk Mac sudah cecah 10000 kes.... Don't know la... aper pon boleh....

Kalu tamatkan awal Proklamasi Darurat 2021... terpaksa la rangka buat PRU15 secepat mungkin sebelum dijatuhkan secara kasar... hahahahaha..

So be it...



No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1