Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

16 January 2021

Otak Ada Kat Mana??

Bhai/DeeDee semua..

Tempohari gua ader menulis panjang bab nih.... Bab kebodohan dan kebingaian Radzi Jidin selaku Menteri Pendidikan yang tak pandai nak planning untuk kementeriannya... Dan betapa bodoh wal bangangnya pegawai KPM level JUSA A dan B dalam planning dan bagi nasihat kepada Radzi Jidin...

Pegawai JUSA A dan JUSA B serta JUSA C dalam KPM semua jenis kaki bodek... tak pandai nak buat kerja... memang level hampeh...

Kan dah keluarkan pengumuman nih....

Wei bodoh... mak bapak dah berabis duit banyak untuk persiapan sekolah anak... set baju kasut la... semua itu bukan boleh simpan... sebab budak-budak cepat membesar.... saiz semua lari.... pulak tu ramai jugak yang dah membayar yuran sekolah... yuran asrama... dan segala macam persiapan lain....kos semua tue... Lu orang takdak pikir ka?? Otak ada kat mana??

Ker memang takder otak??? Zombie kot??






3 comments:

  1. Ini yang dikatakan "bodoh tak boleh diajar, pandai tak boleh di ikut". Tapi semua ni not surprising sebab rata2nya majoriti menteri2 dan timbalan mereka adalah dari jenis bangang. Rakyat dok menangis dalam tawa je tengok mat2 dungu ni berkeliaran macam headless chicken. Bayangkan lah macamana rakyat dok gundah gulana melihat gelagat menteri tik tok, menteri tadah hujan, menteri minum air panas lawan covid dan menteri skandal seks tak reti buat keja serta PM yang dah sah hilang majoriti dan tak dak keabsahan untuk duduk kat kerusi PM tu. Rakyat semuanya terpikir macamana lah puak2 dungu ni dapat jadi kerajaan? Facepalm!

    Nick.

    ReplyDelete
  2. Sejak popularnya KPI bertambah2 bodoh org2 melayu. Negara2 maju masih lg utamakan disiplin3 haha.

    ReplyDelete
  3. ...tebuk atap kalu, hujan mari, itu sumua isi lumah tenggelam la kalu. Ada hertika? Atak mana taru? Pining, pining kapla pucing. Kapla butu jaga ada. Hampas!!!

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1