Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

25 January 2021

Sembang Tak Dapat

Bhai/DeeDee semua...

Mamat Tajuddin Abdul Rahman nih bising bukan sebab apa... bukan sebab kuota impot daging banyak dapat kat pengimpot bukan bumiputera .... tapi pasai dier dan keluarga dier tak dapat kuota impot tue... hahaha... Mamat Tajuddin nih semua dier nak bolot... masa dier dalam Felcra dulu aper yang dier tak dapat.... semua penjuru dier sapu...

Dier jeles Adnan Mansor dapat kuota impot daging antara yang terbesar dibawah syarikat Tadmansori ....itu ja.... tapi Tadmansori tu professional... bukan macam kompeni Shahrizat Jalil punya suami... yang itu hampeh.... Tadmansori bukan setakat impot tapi siap ader pusat penyembelihan sendiri di luar negara...

Tajuddin Abdul Rahman nih kalu dier dapat kuota impot daging pon sure akan buat sub-sub punya service.... mana dier ader kepakaran nak handle impot daging nih.... Memang boleh dier amik staff... tapi dalam keadaan kompeni dier yang lain pon semua main bisnes sub-sub jer... Hahaha



1 comment:

  1. Berapa ramai lagi warlord umno yg macam ni? Itu sebab dia sanggup mati kerana umno.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1