Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

08 January 2021

Tun Faisal - Dari Cicak Mengkarung Nak Jadi Dinasaur

Bhai/DeeDee semua...

Budak sorang nih.... nampaknya sudah mau jadi satu nama besar.... Dari cicak mengkarung nak jadi Dinasaur.... Hahahah.. Gua gelak ja... Budak level JASA nie sudah naik kepala.... Sudah mau lawan tokey... 

Yang dier cucuk Ahmad Zahid Hamidi dan Najib Razak pasai apa..... ketat betul Tun Faisal nih sokong Annuar Musa... tegar betul dier sokong kerjasama UMNO ngan BERSATU dan PAS nih.... hahaha.... mesti ader aper-aper nih...

Kalo takder aper-aper... takkan la dier nak backup giler-giler Annuar Musa nih.... lepas tue serang pulak bos besar dalam UNMO... serang Ahmad Zahid Hamidi dan Najib Razak.... giler ka..... hahhaa

Taulah yang Tun Faisal nih kerja sebagai setiausaha akhbar Annuar Musa.... tapi takkan la nak lawan tokey paling besar dalam UMNO.... cari nahas tue.... melainkan ader agenda lain.... hahaha... sebab gua nampak sekarang nih dalam UMNO sudah berpecah tiga kumpulan....

Ader kumpulan yang nak bekerjasama dengan PAS dan BERSATU... ader kumpulan yang taknak bekerjasama dengan PAS dan BERSATU... dan ader kumpulan yang memikirkan gagasan besar.... untuk gabungkan semua parti Melayu termasuk PKR, PEJUANG, MUDA dan AMANAH ....

Aper pon.... kiter layan jer la sinetron yang dipertontonkan oleh UMNO nih... Hahaha ... siap sedia popcorn dan air kola yer... hahaha



1 comment:

  1. Bhai politik2 juga tapi 'clear and present danger' skrg ialah byk sgt laporan2 kesan negatif akibat pengambilan vaksin2 terutama pfizer dlm media2 alternatif. Tdk ke tumpuan dlm perkara ini perlu di utamakan yg di bimbangi pemandulan umat sejagat secara besar2an.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1