Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

11 January 2021

Bila Bangsat Dan Vavi Yang Berkuasa

Bhai/DeeDee semua...

Stok simpanan minyak mentah Malaysia adalah 3 kali ganda stok yang ada pada Brunei. Malah kita ader lebih banyak simpanan minyak mentah berbanding Yemen, UK dan Indonesia...

Malaysia nih sepatutnya memang satu negara yang kaya, bukan sahaja ader minyak, ada “rare earth”, ader balak, ader logam berharga, ader air, ader banyak sungai yang boleh digeneratekan sumber elektrik dan banyak lagi yang lain. 

Tapi pasai ramai sangat pelahap bangsat yang ader banyak dalam Malaysia ni... ditambah lagi dengan rasuah dan salahguna kuasa, maka jahanam negara nih... bila bangsat dan vavi nih yang berkuasa... caca marba negara nih...

Adoilah....

Bangsat yang lagi hina dari vavi.... Bangsat yang wajar disumpah seranah dek rakyat selama 9 keturunan...



1 comment:

  1. Itu sbb lah bhai mika kena support bmf. Ini mika dok perli bmf. Ko tau ke bhai nak berilmu kena belajar di univ tp nak cerdik kena meniaga. Org meniaga hari2 asah minda nak cari untung. Org2 meniaga ni jati dirinya kuat dan gerenti bila tengok kaum feudal salah guna kuasa dan rasuah mesti depa marah. Cer tengok org2 bota dgn kg gajah meniaga, klu support betoi2 gerenti depa berkembang ke seri iskandar atau titi gantung ke. Tak pe lah bhai ko nak gelak pasai bmf.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1