Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

26 January 2021

Tacing Lah Pulak

Bhai/DeeDee semua...

Hahahaha.... sedih pun ader biler baca komentar dari Nasruddin Hassan Tantawi ... Sedih sebab katanya YADIM dan dier sering jadi mangsa sindiran dan kritikan warga netizen... Hahahaha... Awat la tacing sangat ... 

Tacing lah pulak... relaks aaa....

Nak jadi pemimpin kena la tahan kritikan... sebab itu perkara biasa... tambah lagi kalu naik jawatan walaupun tak layak.... Hahaha...

Dalam kes ini... Nasruddin Hassan Tantawi kata program nih program dalaman jer.. tak ramai... jadi tak perlu rigid sangat SOPnya... hahaha... tambah lagi katanya Menteri Agama hadir masa majlis penutup program.... Hahaha


Nampak sangat kelentongnya...

Baju jubah yang dipakai oleh Menteri Agama tue sama design ngan baju yang dipakai oleh kakitangan YADIM .... hehehe... biler tempah.... biler ukur saiz badan.... biler pakai... takkan baru sampai terus tukar baju.... Hahaha... nak sembang pun pastikan logik sikit...

Hehehe... agak-agak la wei.... Tambah lagi Nasruddin Hassan Tantawi kata kebetulan program tu jatuh pada hari ulangtahun penubuhan YADIM .... kebetulan sungguh... memang tak planning... Hahaha....

Nak kaver nak sembang nak tacing pon agak-agak la wei... Hahahaha

1 comment:

  1. budak baru nak tua
    banyak yang masih keliru n suka meniru
    kalau tak potong tak sahkah majlis tu
    nak angkat tangan berdoa pun macam malas aja

    Lambung mereka jauh dari tempat tidurnya, sedang mereka berdoa kepada Tuhannya dengan rasa takut dan harap, dan mereka menafkahkan sebahagian dari rezeki yang Kami berikan kepada mereka.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1