Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

26 January 2021

Mamat Ni Sembang Apa?

Bhai/DeeDee semua...

Mamat ni biler tegur karang kecik hati... pastu orang lain plak akan meroyan lebih dari mamat nih... Adoilah...  susah betul lar...  karang tak pasai-pasai ja kena kutip......

Lain dicubit.. lain yang sakit...

Sembang kencang kata dier ader bagitau suruh dengar cakap rakyat... Hahaha... lawak siot.. bukan orang tak ingat dier sembang pasai aper sebenarnya... Hahaha... Aper yang dier push masa tue... aper yang dier havoc kan... hahaha... jangan ingat orang lain yang tak duduk bawah kawasan dier tatau aper yang dier buat... aper yang dier kata... 

Tapi takper... mamat ni memang suka glamer... takper la... nak buat camana...

Cuma memang selayaknyer dier dok diam jangan campur urusan yang takder kena mengena dengan dier... Untuk dier... handle jer kawasan dier... jajahan dier... tackle la isu banjir kat kawasan dier... kenapa yang itu tak bersuara.. kenapa yang itu senyap jer...

Cuba la bersuara sikit pasai banyak benda kat kawasan dier yang dah kena sapu ngan Negara Singa yang berpura-pura tue.. Itupon kalu mamat nih berani la nak sembang.... bersuara... 

Agak-agak la yer nak sembang pon.

Takkan la ngan post gua nih ader yang nak meroyan kot??? Adoilah.... dier boleh kritik... kita pon boleh kritik... itu ja...



No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1