Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

06 January 2021

Dua Orang Ni Memang Sedang Disingkirkan Dari UMNO

Bhai/DeeDee semua...

Sebenarnya ada 4 nama yang sedang dalam penyingkiran dalam UMNO... semua orang sedia maklum tentang 4 nama ni... ... 2 nama yang dah memang ader dalam list nih aderlah Khairy Jamaluddin dan Razaleigh Hamzah... dan dua lagi nama yang sedang dimasukkan dalam list adalah Annuar Musa dan Hishamuddin Hussein... dan memang diorang ni sedang disingkirkan dari UMNO

Memang orang UMNO sedang menolak depa nih... Betul.... walau pun orang UMNO tak tentang secara berdepan... tapi gerakan belakang tabir memang menolak mereka-mereka nih...

Pada PRU15 ... belum tentu 4 nama ini akan mendapat pencalonan bertanding di kerusi Parlimen... Silap-silap ... takder sorang pon dapat namanya dimasukkan dalam list...

Hahaha... itu semua tak terkejut la bhai... memang tak terkejut...  terutama nama macam Hishamuddin Hussein dan Razaleigh Hamzah...

Jadi biler baca citer pasai Hishamuddin Hussein dok bising tentang serangan yang berlaku kepada Annuar Musa.... memang dah boleh gua jangka apa yang dier nak cakap dan bekap... hahaha .... Dier ingat dier masih lagi berpengaruh dan kuat... hhahaha... stakat kat Sembrong boleh la cakap besar... hahaha

Jangan ingat kat kawasan lain .... ahli UMNO akan sama perangai macam kat Sembrong.... Hahaha

Jadi..... tak lama lagi depa 4 ekor nih sure akan menjilat ludah mereka kepada UMNO.... kalu tidak dapat tempat dalam BERSATU dalam PRU15..... hahahaha ... ingat UMNO nak bagi space kat depa ka?? Mimpi lah... hahaha



1 comment:

  1. Rasuah/korupsi dah tak jadi hal/isu dgn puak lebai dan mufti....

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1